Je Woolhive-account verwijderen
Typ het e-mailadres van je account. We sturen je een e-mail om te bevestigen, zodat niemand anders je account kan verwijderen.
Wat wordt verwijderd
- Je naam, e-mail, profielfoto en bio
- Je berichten, foto's en reacties in de community
- Je aanmeldingen op elke telefoon
Betalingsgegevens bewaren we zonder je naam, omdat de wet dat vraagt. Premium uit de App Store of Google Play zeg je op in de store.
Je kunt je account ook in de app verwijderen: Ik → Instellingen → Mijn account verwijderen.